Om mig

Mit billede
Møllegade 3, København N, Denmark
[superkaffeforsyningen] er den lokale kaffebar for alle! Hovedfokus er på kaffen; så vi klarer dit mokkafix + at vi kan afhjælpe den værste sult med morgenmad fra morgen til aften. Kaffebønnerne kommer fra The Coffee Collective og kaffen bliver produceret på en La Marzocco Linea (en italiensk tøs af en espressomaskine som kaldes Emma), teen er fra LØV, læskedrikke fra Hancock og San Pellegrino & brødet kommer fra Meyers Bageri. Åbningstider: man - tors.: 08:00 - 21:00, Fredag: 08:00 - 18:00 Weekend: 10:00-18:00 Tlf.: 32 112 115 Mail: superkaffeforsyningen@gmail.com

søndag den 22. maj 2011

Uge 1 og status

Så har [superkaffeforsyningen] tilbagelagt den første uge med åben for godtfolk - og der er blevet taget rigtig godt imod [superkaffeforsyningen].
Så sidder nu og er helt overvældet over modtagelsen og den positive respons; og sidder bekræftelsen af at Møllegade er det nye sort!
Udover mund til mundmetoden, er rygtet også begyndt at brede sig på de elektroniske platforme; [superkaffeforsyningen] er blevet meget positivt bemærket på denne blog:
kaffe er kærlighed i en kop

Til at slutte af med, vil [superkaffeforsyningen] lige bringe nogle stemningsbilleder fra den første uge:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar