Om mig

Mit billede
Møllegade 3, København N, Denmark
[superkaffeforsyningen] er den lokale kaffebar for alle! Hovedfokus er på kaffen; så vi klarer dit mokkafix + at vi kan afhjælpe den værste sult med morgenmad fra morgen til aften. Kaffebønnerne kommer fra The Coffee Collective og kaffen bliver produceret på en La Marzocco Linea (en italiensk tøs af en espressomaskine som kaldes Emma), teen er fra LØV, læskedrikke fra Hancock og San Pellegrino & brødet kommer fra Meyers Bageri. Åbningstider: man - tors.: 08:00 - 21:00, Fredag: 08:00 - 18:00 Weekend: 10:00-18:00 Tlf.: 32 112 115 Mail: superkaffeforsyningen@gmail.com

tirsdag den 12. april 2011

Opbygning og indretning

Håndværkerne er i fuld sving med at gøre klar til alle [superkaffeforsyningen]'s behov - så der er både tømre, elektriker og blikkenslager på sagen; og det bliver rigtig godt!
Espressomaskinen er også blevet henten ned til Møllegade fra opmagasineringen, så opstillingen og monteringen af den begynder i næste uge.
Så gestaltningen af [superkaffeforsyningen] bliver mere og mere virkelig og tager reel form; dvs. at  midt maj vil dørene med al sandsynlighed bliver slået op, men nærmere info herom vil følge!
Her er nogle billeder af, hvordan [superkaffeforsyningen] tager sig ud lige pt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar