Om mig

Mit billede
Møllegade 3, København N, Denmark
[superkaffeforsyningen] er den lokale kaffebar for alle! Hovedfokus er på kaffen; så vi klarer dit mokkafix + at vi kan afhjælpe den værste sult med morgenmad fra morgen til aften. Kaffebønnerne kommer fra The Coffee Collective og kaffen bliver produceret på en La Marzocco Linea (en italiensk tøs af en espressomaskine som kaldes Emma), teen er fra LØV, læskedrikke fra Hancock og San Pellegrino & brødet kommer fra Meyers Bageri. Åbningstider: man - tors.: 08:00 - 21:00, Fredag: 08:00 - 18:00 Weekend: 10:00-18:00 Tlf.: 32 112 115 Mail: superkaffeforsyningen@gmail.com

onsdag den 4. februar 2015

Vi er tilbage på bloggen; livet på kaffebaren på Møllegade – og også hos søsteren [Superkaffeforsyningen II] på Birkegade – går nemlig stadig sin gode gang. Nytåret er overstået, og 2015 er startet ud med vanligt januargråvejr, regn og rusk, nu overtaget af vinterkulde og slud.

Men kravl i ly hos os og få varmen. Enten for at hente den daglige latte to-go på kaffe-klippekortet, for at catche op med venner, for at læse avisen, for at møde din date, for at kurere tømmermændene med en varm toast og en Fritz Kola eller noget helt andet.

Vi har opdateret kaffekortet en smule. Det betyder, at du nu får din filterkaffe i en stor kop, stadig til 25 kr. og 10 kr. for refill, og at varm kakao nu fås i både børne- og voksenstørrelse.

Kom forbi og drik din yndlingskaffe. Vi, Donny Hathaway, Bob Dylan og alle de andre glæder os til at se dig!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar